Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Συναγερμοί καταστημάτων

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τον επαγγελματικό σας χώρο με συναγερμούς καταστημάτων και γραφείων.

Προστατεύστε άμεσα τον επαγγελματικό σας χώρο! Η G.A.C. Security διασφαλίζει το κατάστημα ή το γραφείο σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του δικού σας εργασιακού περιβάλλοντος. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας προτείνουν τις ασφαλέστερες επιλογές. Το κέντρο λήψης σημάτων ειδοποιείται αυτομάτως σε περίπτωση διάρρηξης ή βανδαλισμού. Οι συναγερμοί καταστημάτων G.A.C. Security αποτελούν εγγυημένη επιλογή για κάθε επαγγελματία.

Είτε πρόκειται για γραφείο είτε για κατάστημα με βιτρίνα, ο επαγγελματικός σας χώρος είναι μια επένδυση που αξίζει να την προστατεύσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τοποθετώντας ένα σύστημα ασφαλείας στην επιχείρησή σας, μπορείτε σε πολύ μεγάλο βαθμό να τη διαφυλάξετε από ενδεχόμενα διαρρήξεων και βανδαλισμών. Για αυτό εξάλλου οι συναγερμοί καταστημάτων βρίσκονται πάντα πρώτοι στη λίστα των μέσων που επιλέγουν οι ιδιοκτήτες να χρησιμοποιήσουν για την προστασία του χώρου τους.

Σύστημα συναγερμού - Υλικά που περιλαμβάνει:

sinagermoi spition alarm paketo

 

Περιγραφή  Τεμάχια 

Κεντρικός πίνακας με δυνατότητα επέκτασης από 8 εώς 64 ζώνες

1
Μεταλλικό κουτί 1
Μετασχηματιστής 220V/16.6V/30VA 1
Πληκτρολόγιο LED 16 ζωνών 1
Ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου 2
Επαφές για πόρτες - παράθυρα 1
Εξωτερική σειρήνα με φλας 1
Εσωτερική σειρήνα 1
Μπαταρία εξωτερικής σειρήνας 12V/1.3Αh 1
Μπαταρία μονάδας 12V/7Αh 1

 

 

Δείτε την χρησιμότητά τους

Τι ανάγκες για ασφάλεια έχει μία επιχείρηση:

Ένα σύστημα ασφαλείας για την επιχείρηση διαφέρει από αυτό στο σπίτι, κυρίως όταν έχουμε να διαφυλάξουμε τη βιτρίνα με τα προϊόντα μας. Εκεί τοποθετείται ειδικός ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων ο οποίος ενεργοποιεί τον συναγερμό αμέσως μόλις αντιληφθεί βανδαλισμό στο τζάμι. Από την άλλη, ένα μικρό γραφείο ή κατάστημα μπορεί να έχει λίγα ανοίγματα που χρειάζονται κάλυψη με παγίδες αλλά μεγαλύτερη ανάγκη για έναν τηλεχειρισμό ή ένα μπουτόν πανικού, που θα πατήσουμε σε περίπτωση ληστείας. Οι επαγγελματικοί χώροι μπαίνουν συνήθως στο στόχαστρο για τα χρήματα που ενδέχεται να κρύβουν μέσα στο ταμείο. Είναι, λοιπόν, ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε προβλέψει πώς θα προστατευτούμε από μία τέτοια επίθεση.

Κάθε χώρος επιβάλλει τις δικές του ανάγκες για ασφάλεια. Το ζητούμενο είναι να εμπιστευτούμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μπορέσει να τις εντοπίσει και να προτείνει ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού στα μέτρα σας.

συναγερμοι καταστηματων

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών