Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Ελεγχος Προσβασης

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) αναπτύχθηκαν για να είναι δυνατός ο έλεγχος πρόσβασης ατόμων σε συγκεκριμένους χώρους επιχειρήσεων, οργανισμών και γραφείων. Χώροι με αυξημένες ανάγκες για ασφάλεια, όπως είναι τα εργαστήρια ενός νοσοκομείου, η αρχειοθήκη ενός οργανισμού ή το γραφείο ενός διευθυντή, δεν είναι δυνατόν να είναι προσβάσιμοι από τον οποιονδήποτε. Επιπλέον, ένα σύστημα ελέγχου μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ασφάλειας και να διευκολύνει την πρόσβαση και τη διακίνηση του προσωπικού σε μία επιχείρηση ή των ενοίκων σε μία πολυκατοικία.

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης μπορούν να μας προστατεύσουν από μία ανεπιθύμητη διείσδυση στο χώρο μας αλλά και να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. Πρόκειται για ηλεκτρονικές συσκευές που επιτρέπουν την πρόσβαση μόνο σε άτομα που διαθέτουν το σωστό «κλειδί», δηλαδή εξουσιοδοτημένους κατόχους ειδικής κάρτας ή κωδικού πρόσβασης.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να υποστηρίξουν την παρακολούθηση και την καταγραφή περισσότερων από 2000 ξεχωριστών προσβάσεων, εξασφαλίζοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο των ατόμων που μετακινούνται εντός του χώρου που είναι υπό εποπτεία. Επιπρόσθετα, προσφέρουν δυνατότητες τμηματοποίησης του φυλασσόμενου χώρου σε ζώνες κλιμακωτών επιπέδων πρόσβασης και κεντρικής διαχείρισης του προσωπικού και των επισκεπτών, μέσω ειδικού λογισμικού. Το ίδιο σύστημα μπορεί επίσης, να χρησιμοποιηθεί και για την καταγραφή και επεξεργασία των ωρών χρονοπαρουσίας μέσα σε μία επιχείρηση.

ελεγχος προσβασης

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών