Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Συναγερμοί σπιτιών

Συναγερμοί για το σπίτι κατάλληλα σχεδιασμένοι ώστε να ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σας ανάγκες. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της G.A.C. Security προτείνουν συναγερμούς σπιτιών που εξασφαλίζουν εσάς και την περιουσία σας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πάντοτε σε ετοιμότητα κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας μας, αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Συνδυάστε ένα οικονομικό σύστημα συναγερμού σπιτιού, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά.

Οι συναγερμοί σπιτιών και τα συστήματα ασφαλείας που παρέχουμε είναι σχεδιασμένα προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, και αποτελούν τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στις πιο προνομιακές τιμές. 

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα σύστημα συναγερμού για το σπίτι ή την επιχείρησή σας και να οργανώσετε την άμυνα του χώρου σας, προλαμβάνοντας τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Βάζουμε ζώνη στο αυτοκίνητο, πληρώνουμε airbag και παθητικά συστήματα ασφάλειας, όχι γιατί πάμε να τρακάρουμε οπωσδήποτε, αλλά γιατί την μία και ίσως μοναδική φορά που θα μας τύχει η άτυχη στιγμή, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Το σύστημα συναγερμού σπιτιού της G.A.C. Security εγγυάται την ασφάλεια τη δική σας, των αγαπημένων σας προσώπων, των αντικειμένων με υλική και συναισθηματική αξία για σας.

Σύστημα συναγερμού - Υλικά που περιλαμβάνει:

sinagermoi spition alarm paketo

 

Περιγραφή  Τεμάχια 
Κεντρικός πίνακας με δυνατότητα επέκτασης από 8 εώς 64 ζώνες. 1
Μεταλλικό κουτί 1
Μετασχηματιστής 220V/16.6V/30VA 1
Πληκτρολόγιο LED 16 ζωνών 1
Ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου  2
Επαφές για πόρτες - παράθυρα 5
Εξωτερική σειρήνα με φλας 1
Εσωτερική σειρήνα 1
Μπαταρία εξωτερικής σειρήνας 12V/1.3Αh 1
Μπαταρία μονάδας 12V/7Αh 1
 
Δείτε την χρησιμότητά τους

 

Πώς μας προστατεύει ένα σύστημα συναγερμού:

Το σπίτι μας είναι «το κάστρο μας». Θωρακίζοντάς το με ένα επαγγελματικό σύστημα συναγερμού, μπορούμε να το μετατρέψουμε στο ασφαλέστερο μέρος της καθημερινότητάς μας. Οι μαγνητικές επαφές θα προστατεύσουν τα ανοίγματα του χώρου (πόρτες, παράθυρα κλπ), τα radar θα ανιχνεύσουν την ύποπτη κίνηση και ο πίνακας ελέγχου, ο οποίος αποτελεί την «καρδιά» του συναγερμού, θα δώσει την εντολή στις σειρήνες να χτυπήσουν.

Η επιλογή του συστήματος ασφαλείας είναι πολύ σημαντική υπόθεση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το 80% των διαρρηκτών είναι ερασιτέχνες και για αυτό το λόγο φεύγουν άπραγοι μόλις αντικρίσουν ένα σπίτι με επαγγελματικό σύστημα συναγερμού. Πέραν όμως των υλικών που θα τοποθετηθούν, η ποιότητα της ασφάλειας κρίνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη μελέτη που θα γίνει στο χώρο, πριν την εγκατάσταση. Ο ειδικός θα εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας και θα σας προτείνει το κατάλληλο σύστημα ασφαλείας, στα δικά σας μέτρα.

συναγερμοι σπιτιων

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών