Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης μπορούν να προλάβουν μία πυρκαγιά, μέσω των ανιχνευτών θερμοκρασίας, καπνού και υγραερίου, και θεωρούνται κατά μία έννοια απαραίτητα σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Οι περισσότεροι επαγγελματικοί χώροι, είτε λόγω μεγάλης έκτασης (εργοστάσια, αποθήκες κλπ) είτε λόγω επαφής με πολλούς ανθρώπους (νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, μεγάλες επιχειρήσεις κλπ) υποχρεούνται για λόγους ασφαλείας να διαθέτουν σύστημα πυρασφάλειας.

Ένα σύστημα πυρανίχνευσης προστατεύει τόσο την περιουσία μας όσο και την σωματική μας ακεραιότητα. Ειδικά στο σπίτι, μπορούμε να τοποθετήσουμε σύστημα πυρανίχνευσης στην κουζίνα, στο λεβητοστάσιο και στο χώρο που βρίσκεται το τζάκι, έτσι ώστε σε περίπτωση κινδύνου να ενεργοποιηθεί η σειρήνα και να αντιληφθούμε άμεσα τη φωτιά.

Όπως και με τα συστήματα συναγερμού, η πυρανίχνευση μπορεί να συνδέεται με ένα κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο θα λάβει το σήμα και θα ειδοποιήσει αμέσως την Πυροσβεστική, ή ακόμη με μηχανισμό αυτόματης κατάσβεσης, ο οποίος θα εξουδετερώσει τη φωτιά πριν καν το αντιληφθούμε.

Τα συστήματα της πυρανίχνευσης αποτελούνται από:

  • Τον κεντρικό πίνακα πυρανίχνευσης
  • Τους πυρανιχνευτές
  • Τις σειρήνες
  • Τα μπουτόν αναγγελίας φωτιάς


Η G.A.C. Security αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων πυρανίχνευσης. Η σωστή επιλογή των κατάλληλων πυρανιχνευτών, η πυκνότητα και τα σημεία τοποθεσίας τους καθώς και η πρέπουσα συντήρηση και παρακολούθηση του συστήματος είναι παράγοντες που καθορίζουν το μέγεθος και την αξιοπιστία της ασφάλειας ενάντια της πυρκαγιάς στο χώρο σας.

Πυρανιχνευση

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών