Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Τεχνική υποστήριξη

Φροντίζουμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προσφέροντας άμεση τεχνική υποστήριξη.
Επενδύοντας εξαρχής στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η G.A.C. Security απασχολεί τα 2/3 του δυναμικού της στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης.
Οι άνθρωποι της εταιρείας πριν και μετά την πώληση είναι δίπλα σας για να εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη και να λύνουν κάθε σας απορία.

Επίλυση τεχνικού προβλήματος
Το ειδικό τμήμα προγραμματισμού μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλα τα ζητήματα τεχνικής φύσης. Θα λύσει τις απορίες σας σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος και θα σας καθοδηγήσει με απλά βήματα να αντιμετωπίσετε προσωρινά ακόμη και τη βλάβη, μέχρι να έρθει ο τεχνικός στο χώρο σας να την αποκαταστήσει. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 9π.μ. μέχρι τις 6μ.μ.. Ακόμα και Σάββατο, από τις 9π.μ. μέχρι τις 3μ.μ..

Επίσκεψη τεχνικού
Σε περίπτωση που απαιτείται επίσκεψη τεχνικού στο χώρο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να κανονίσετε άμεσα το ραντεβού, την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Οι συνεργάτες μας θα ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες σας προσφέροντας άμεσα τεχνική υποστήριξη.

Δωρεάν Μελέτη

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να σας παρουσιάσει την πλήρη μελέτη του χώρου σας. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, οι τεχνικοί μας σχεδιάζουν την ασφάλειά σας επιλέγοντας τα κατάλληλα συστήματα που θα καλύψουν τον χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις πιο προσιτές τιμές.

Καλέστε μας άμεσα και θα επισκεφθούμε το χώρο σας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που έχετε ήδη σύστημα ασφαλείας μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη αναλαμβάνοντας:

 • Επισκευή
 • Συντήρηση
 • Επαναπρογραμματισμό
 • Αναβάθμιση
 • Επέκταση του συστήματός σας

Συμβόλαιο Service

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση εφ’όρου ζωής για το σύστημα ασφαλείας που σας έχει τοποθετήσει χάρη στην υπηρεσία «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ SERVICE».
Επιλέγοντας ένα Συμβόλαιο Service, εξασφαλίζετε την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των τεχνικών μας για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει αλλά και την τακτική και προληπτική παρακολούθηση του συστήματός σας, όποτε και όσες φορές χρειαστεί.

Τα ολοκληρωμένα συμβόλαια υποστήριξης που παρέχουμε στους πελάτες μας καλύπτουν:

 • αντικατάσταση υλικών με κατασκευαστική αστοχία
 • αντικατάσταση αναλωσίμων (μπαταρίες μονάδας, σειρήνας κλπ)
 • προληπτικό γενικό έλεγχο και συντήρηση για την ομαλή λειτουργία του συστήματος
 • άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση προβλήματος
 • προτεραιότητα και απεριόριστη τηλεφωνική υποστήριξη

Η G.A.C. Security αναγνωρίζει ότι οι ανάγκες των πελατών της αυξάνονται, σέβεται το χρόνο τους και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της συνεχώς, έτσι ώστε να παρέχει πάντα τις πιο άμεσες και ουσιαστικές υπηρεσίες, δίνοντας μόνιμες και ξεκάθαρες λύσεις. Για τον λόγο αυτό, η εφαρμογή του Συμβολαίου Service προϋποθέτει σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων, το οποίο παρακολουθεί όλο το 24ωρο το σύστημά σας σκιαγραφώντας άμεσα την κατάσταση λειτουργίας του.

Ρωτήστε μας για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας!

Αναγκαιότητα αλλαγής μπαταριών

Η επένδυση που κάνατε για την ασφάλειά σας βάζοντας σύστημα συναγερμού, δεν μπορεί να αξιοποιηθεί αν δεν φροντίσετε για τη σωστή συντήρησή του. Ο χρόνος που απαιτείται είναι ελάχιστος και εγγυάται ότι το σύστημα θα σας προστατεύσει τη στιγμή που θα χρειαστεί.

Βάση του κατασκευαστή, οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής 2 χρόνια και θα πρέπει να αντικαθίστανται προτού εξασθενήσουν εντελώς. Μία προβληματική/πολυκαιρισμένη μπαταρία αφήνει το σύστημα συναγερμού σας εκτεθειμένο σε ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος, ενώ παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του υπόλοιπου συστήματος (άσκοπη ενεργοποίηση σειρήνας, βραχυκύκλωμα στην πλακέτα κλπ)

Θυμηθείτε:

Οι μπαταρίες είναι ένα από τα βασικότερα εξαρτήματα του συστήματος, γιατί εξασφαλίζουν ότι ο συναγερμός βρίσκεται σε ετοιμότητα ακόμη και σε διακοπή ρεύματος στο χώρο (από 8 έως 24 ώρες)
Η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνεται τακτικά και οι μπαταρίες να είναι συγκεκριμένων προδιαγραφών ανάλογα με το σύστημα ασφαλείας (συχνές διακοπές ρεύματος εξασθενούν πιο γρήγορα την τάση της μπαταρίας)

Ο τεχνικός που θα επισκεφθεί το χώρο σας στο προγραμματισμένο ραντεβού, θα φροντίσει για:

 • Αλλαγή των μπαταριών της μονάδας και της εξωτερικής σειρήνας
 • Πλήρη έλεγχο όλων των ζωνών του συστήματος για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία του

Μετακόμιση σε νέο χώρο

Μετακομίσατε και επιθυμείτε να μεταφέρετε το σύστημα ασφαλείας στο νέο σας σπίτι; Η διαδικασία είναι απλή. 

Όλα τα συστήματα συναγερμού, ενσύρματα και ασύρματα, μπορούν να αποσυνδεθούν και να επανατοποθετηθούν σε άλλο χώρο, εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χαρτογραφήσουμε τις ανάγκες του νέου χώρου με μια επίσκεψη, έτσι ώστε τα εξαρτήματα να επανατοποθετηθούν στις σωστές θέσεις.

Όλα τα υλικά του συστήματος μεταφέρονται χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός από τις μαγνητικές επαφές (παγίδες) που αφαιρούνται από τα πορτοπαράθυρα. Σε περίπτωση που χρειαστεί επέκταση του συστήματος (πχ. νέος μεγαλύτερος χώρος) προστίθενται τα απαραίτητα υλικά, προγραμματίζεται εκ νέου το σύστημα και η ασφάλειά σας ολοκληρώνεται και αυτή μαζί με τη μετακόμιση!

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών