Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Η εταιρία G.A.C. Security

Η G.A.C. Security σας παρέχει τα πιο αποτελεσματικά συστήματα συναγερμού και ασφαλείας της αγοράς. Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την δική σας ασφάλεια...

Η G.A.C. Security αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες συστημάτων συναγερμού και ασφαλείας στην ελληνική αγορά, μετρώντας περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ασφάλειας.
Από το 1982, έχουμε εγκαταστήσει περισσότερα από 7.000 συστήματα συναγερμού και ασφαλείας σε όλη τη χώρα.
Όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν άδεια Security, βάσει του νόμου 3707/2008, η οποία απαιτείται για κάθε εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
Tοποθετούμε επαγγελματικά συστήματα συναγερμού και ασφαλείας τα οποία επιλέγονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου.
Η παράδοση του συστήματος ολοκληρώνεται με την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, για άψογο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία διαθέτει ειδικό τεχνικό τμήμα και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να παρέχει άμεση επικοινωνία και υποστήριξη στους πελάτες της.
Παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη λειτουργία του συστήματος συναγερμού, τόσο με επεξήγηση από τον τεχνικό όσο και με ειδικά manual χρήσης.
Με δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, μελετάμε τις ανάγκες για ασφάλεια και σας δίνουμε την προσφορά μας στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και κόστους.

Ανθρώπινο Δυναμικό και όραμα

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιο της G.A.C. Security. Οι συνεργάτες μας από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα πωλήσεων, μέχρι το τμήμα προγραμματισμού, εξυπηρέτησης πελατών και το λογιστήριο, είναι άνθρωποι που συνεργάζονται χρόνια, γνωρίζουν τις ειδικές συνθήκες της αγοράς και τις ανάγκες του πελάτη για ασφάλεια και αξιοποιούν στην πράξη την πολύχρονη εμπειρία τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον πελάτη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση.

Αναγνωρίζοντας τις σημερινές ανάγκες για ασφάλεια, η G.A.C. Security στηρίζει το όραμά της στην παροχή ποιοτικών προϊόντων ασφαλείας σε προσιτές τιμές, με σκοπό την πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη του πελάτη και της περιουσίας του.

Οι δράσεις μας

Η G.A.C Security επιδιώκει να στηρίζει ενεργά δράσεις με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Χορηγίες

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία συμμετέχει ενεργά μέσω χορηγιών στην ενίσχυση πολιτιστικών διοργανώσεων Συλλόγων από την περιφέρεια Ηπείρου και το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των Ελλήνων πολιτών.
Στηρίζοντας εκδηλώσεις όπως «Ο χορός των Ηπειρωτών» με παρουσία γνωστών καλλιτεχνών της παραδοσιακής μας μουσικής καθώς και «η Γιορτή του τράγου» από το Σύλλογο Ελευθεριανιτών, με περισσότερους από 5,000 επισκέπτες να προσελκύει κάθε χρόνο, πιστεύουμε ότι συμβάλουμε με τον τρόπο μας στην ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Με ευθύνη για το περιβάλλον

Η G.A.C. Security φροντίζει για το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας πολλά από τα υλικά που παύουν να χρησιμοποιούνται και απορρέουν από τη λειτουργία του. Σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας και το πρόγραμμα ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας, καθώς και με διάφορες εταιρείες Ανακύκλωσης, ανακυκλώνουμε σε συνεχή βάση:

Χαρτί
Συσσωρευτές/μπαταρίες μολύβδου
Ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός
Μελανοδοχεία εκτυπωτών

συστηματα συναγερμου

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών