Θέλετε να σας καλέσουμε για προσφορά; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δευτ - Παρ.: 9:00 - 18:00

Σαβ-Κυρ: Κλειστά

210 9627840
Επικοινωνία
Λ. Βουλιαγμένης 85

Γλυφάδα,16674

Κάμερες ασφαλείας

Τα συστήματα καμερών ασφαλείας μας προσφέρουν την δυνατότητα για ζωντανή παρακολούθηση του χώρου μας ή ακόμα και αποθήκευση του βίντεο της καταγραφής ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε τις κινήσεις που γίνονται στο κατάστημα, στο σπίτι μας κτλ.

Οι κάμερες παρακολούθησης μας δίνουν επίσης τη δυνατότητα να επιβλέπουμε ένα χώρο μέσα από τον υπολογιστή μας ή ακόμα και να λαμβάνουμε εικόνα του χώρου μας στο κινητό τηλέφωνο μέσω διαδικτύου.

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σε κάμερες ασφαλείας της G.A.C. Security σας εξασφαλίζουν την διαρκή παρακολούθηση του χώρου σας και την 24ωρη ασφάλεια τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας στέγης.

Σύστημα καμερών (CCTV) - Υλικά που περιλαμβάνει:
cctv paketo
 
Περιγραφή  Τεμάχια 
Καταγραφικό με 4 εισόδους video 1
Σκληρός δίσκος 1ΤB 1
Έγχρωμη κάμερα Bullet με IR, 900TV Lines 2
Έγρωμη κάμερα Dome με IR, 900TV Lines 2
Τροφοδοτικό σταθεροποιημένο Switching τύπου πακ 12V DC / 1Amp max 4

EURO PLUG - ΒΝC με βίδα

8
 
Δείτε την χρησιμότητά τους

Οι κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση του σπιτιού μας ή του επαγγελματικού μας χώρου και μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει, ακόμη κι αν είμαστε μακριά. Τα καταγραφικά (DVR) συμπληρώνουν τα συστήματα CCTV, καταγράφοντας 24 ώρες το 24ωρο την εικόνα που «βλέπουν» οι κάμερες, παρέχοντας τόσο τοπική όσο και απομακρυσμένη δυνατότητα παρακολούθησης. Έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε περιμετρικά το εξωτερικό του σπιτιού μας, το ταμείο και τα προϊόντα στο κατάστημά μας, ακόμα και την νταντά που προσέχει το παιδί μας κατά την απουσία μας.

Μέσα από μία πληθώρα επιλογών, όπως είναι οι κάμερες για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, υπέρυθρης ακτινοβολίας, wide dynamic, δικτύου IP, PTZ, κάμερες οροφής & ειδικές κάμερες, η G.A.C. Security μπορεί να σας παρέχει την ιδανική λύση για την ασφάλειά σας, ανάλογα με τη φύση της ανάγκης που θέλετε να καλύψετε.

καμερες ασφαλειας

Ζητήστε την δική σας προσφορά

Υποχρεωτικό πεδίο
logo-gac-security.png
Σχεδιάζουμε την ασφάλειά σας

Λ. Βουλιαγμένης 85 Γλυφάδα,16674
210 9627840, 210 9627028
info@gacsecurity.gr

© Copyright 2024 GAC Security. Συναγερμοί σπιτιών